Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
To Wam kobietki pokaze jeszcze focie z ktorej tez rylismy ze smiechu a zatytuowana jest KONIEC SESJII

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Super zdjecie hahaahaha
Dobranoc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
NANA76, dobre zdjecie,hi,hi
A Julka wlasnie wstala,ale za to spala prawie cala noc,wiec jest super
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Dzień dobry dziewczynkiGabryś jest super i te jego pozy hi a mój mały w nocy padnął po 23 i tym sposobem potem obudził sie tylko 2 razy i jestem wyspana jupi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
DZiewczyny a która z Was ma aspirator Frida??? i czy jesteście zadowolone??? bo ja mam z polski aspirator jakis zwykły i coś teraz w ogóle nie chce ciagnąć glutków z noska i czy kupie w aptece tutaj???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
dzień dobry mamuśki marzenie ja mam ten aspirator jest super jestem bardzo zadowolona Nana Gabryś rewelacyjny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Jestem w szoku po wiadomosciach aż mnie ciary przeszły jak usłyszałam co tak na prawde sie stało z zaginiona Madzia;( biedna kruszynka....nie zyje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Faktycznie,straszne to Mi jakos od poczatku nie pasowalo zachowanie tej matki. Taka zimna byla.
Ale serce mi sie scisnelo.
marzenie,ja nie mam Fridy,ale kupilam tutaj w aptece cos podobnego. Jestem zadowolona. Wyciaga wszystko www.boots.no/butikk/s/products/view.html...false&ref=search
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
hej, Teraz wlasnie slucham wiadomosci , jej macie racje to straszne przykro

marzenie, mam ten aparat i jestem bardzo zadowolona
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
ja własnie oglądam dzien dobry tvn masakra jakaś kurcze w głowie sie nie mieśći tak śliczna dziewczynka co ta matka wogóle ma w głowie dlaczego nie biegła po pomoc choć by do sąsiadów gdziekolwiek moze mała straciła tylko przytomność sama nie wiem mam mętlik
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok